Over mij

Mijn naam is Maud en ik ben 33 jaar en woon in Den Haag. Na ruim 13 jojo'en met mijn gewicht heb ik in januari 2011 definitief besloten om hiermee te stoppen en te kiezen voor een gezond en evenwichtig leven. Dit doe ik door regelmatig te sporten, fitness en hardlopen, en gezond te eten. Alle mogelijke dieten heb ik vaarwel gezegd en door verstandig om te gaan met eten probeer ik een balans te vinden. Ben geen perfect mens maar probeer door te balanseren ook af en toe eens iets lekkers (lees: iets vettig of zoets) te eten.
Ik ben niet werkzaam in de medische wereld maar heb een grote interesse in de wereld van het afvallen en de reden wat daar vaak achter zit. Regelmatig ben ik op internet op zoek naar interessante artikelen en website en lees dagelijks verschillende "gezonde blogs.
 
Verder is bloggen mij niet onbekend... Sinds 2008 ben ik aan het schrijven mijn blog Nice Girl Nice Life Nice Home. Op deze blog schrijf ik in het Engels over mijn huis, interieur en over vakanties.
 
Ik hoop dat je veel plezier hebt tijdens het lezen van mijn blog en dat ik je op deze manier enthousiast kan maken voor een gezonde levensstijl. Nogmaals, ik ben geen expert maar leef gezond en misschien dat je hier zelf iets mee kan in je leven.
 
Mocht je vragen hebben, hoor ik graag van je!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten